118108!

118108.SE ÄR FÄRDIGT! Sidan är nu efter en månads ombyggnad återigen uppe på världens största marknadsplats! Detta ska vi fira på fredag och det jävligt mycket!
Hädanefter kommer jag som PR-ansvarig att asvara för all reklam och kotnakt med media osv, så man kan säga att nu börjar mitt uppdrag på riktigt :) Detta ska bli kul!
Vi höres
Sebastian Larsson, PR-ansvarig
118108.se


In med det nya ut med det gamla

Ikväll är det nypremiär för 118108.se. Sidan kommer att få en ny fräsch design (som jag har hjälpt att utarbeta ;) ) och vara mycket snabbare än tidigare. Vi kommer också att ha en fet nypremiärskampanj på sidan, så tveka inte att kolla in oss!
Tror att många kommer att uppskatta alla nyheter! :)
Hörs snart!
Sebastian Larsson, PR-ansvarig
118108.se

hurra för 118108!!!

Hej allesammans!
Nu på söndag öppnar vi åter upp 118108.se! Jag är personligen mycket stolt över denna nyheten, och kan även berätta att vi kommer ha en fet firmafest här på 118108, alla är välkommna (nästan) ;)
Kommer bli en fet vecka!
//Sebastian Larsson, PR-ansvarig

Jobb

Just nu har det blivit lite tunnt på bloggen, jobbar ju som ett svin am! Nä men att ta hand om en hel avdelning är mycket mer påfrestande än vad jag kunde tro! Dock är det riktigt kul, så det jämnar ut sig:) Idag har jag en lite chillare dag så jag ska ta hand om några ärenden o i eftermiddag blir det spa! Har längtat till det länge nu, ska bli skönt att slappna av lite:P Det var allt från mig idag, men vi hörs inom en snar framtid;)
Sebastian Larsson
PR-ansvarig
118108.se
spa<3
spa<3

Under ombyggnad

Ni får ursäkta röran, men hela vår organisation är för närvarande under ombyggnad! Vi försöker ständigt hitta nya lösningar och optimera allting så att slutanvändaren kan dra flest fördelar ur vårt projekt. www.118108.se kommer upp igen den 30 oktober, så där har alla ett datum att se fram emot!
Om inte annat så ska jag försöka hinna ikapp med mitt pappersarbete idag :)
Hej så länge
Sebastian Larsson, PR-ansvarig
118108.se

RSS 2.0